Διαδικτυακοί Τόποι - Web Sites

CNT CMS platform

Η δημιουργία ενός διαδικτυακού τόπου πολύ συχνά ταυτίζεται με την δημιουργία μίας ιστοσελίδας με στατικό περιεχόμενο το οποίο δημιουργείται μία φορά και παραμένει μέχρι την κατάργηση της. Έτσι συχνά ο διαδικτυακός τόπος αντί να αποτελεί μία ελκυστική βιτρίνα της επιχείρησης σας γίνεται ο χειρότερος δυσφημιστής σας. Κάποιες φορές αυτό σχετίζεται με την αισθητική της ιστοσελίδας, ωστόσο ένας ακόμα σημαντικός λόγος είναι το παρωχημένο περιεχόμενο.

Η CNT ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων οι οποίες βασιζόμενες στην CNT CMS platform προσφέρουν ένα σύγχρονο κανάλι επικοινωνίας και ενημέρωσης αξιοποιώντας το διαδίκτυο. Οι λειτουργίες σε συνδυασμό με την αισθητική της Caretta art, η οποία βρίσκεται στο χώρο των γραφιστικών τεχνών τα τελευταία 14 χρόνια, θα προσφέρουν μία νέα δυναμική στην επιχείρηση σας.

Στη CNT προσεγγίζουμε την δημιουργία ενός διαδικτυακού τόπου διαφορετικά. Αναλύουμε το περιεχόμενο του ιστοτόπου με τον πελάτη μας, διαμορφώνοντας το κατάλληλα ώστε να προσφέρει πληροφορία στον επισκέπτη και να δημιουργείται ένα μέσο επικοινωνίας με την εταιρία. Βασικός μας στόχος είναι η διευκόλυνση στην δημιουργία, ανανέωση και διαχείριση του περιεχομένου του. Σήμερα το βασικότερο πρόβλημα που εμφανίζεται στην πλειονότητα των δικτυακών τόπων είναι η ανανέωση του περιεχομένου του. Το αποτέλεσμα είναι οι δικτυακοί τόποι των εταιριών είτε να έχουν μη ενημερωμένο περιεχόμενο και άρα άχρηστο προς τον επισκέπτη είτε να απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό καθιστώντας την λύση ενός αξιόλογου web site απαγορευμένη για μία μεγάλη κατηγορία επιχειρήσεων.

Η CNT CMS platform επιτρέπει την δημιουργία διαδικτυακών τόπων δυναμικού περιεχομένου με δυνατότητες προσθήκης / ανανέωσης του περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, χωρίς τεχνικές γνώσεις και σε επίπεδο απεικόνισης. Με την χρήση τεχνικών WYSIWYG (What You See Is What You Get) ο χρήστης γνωρίζει πως ακριβώς θα εμφανίζεται η πληροφορία στο web site την ώρα που την δημιουργεί.

Μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει η CNT CMS platform είναι και οι εξής:

• Δυναμικές ιστοσελίδες - Δυνατότητα δυναμικής αλλαγής περιεχομένου (What You See Is What You Get WYSIWYG)
      - Μορφοποίηση κειμένου (περιβάλλον αντίστοιχο με αυτό του Word).
      - Προσθήκη εικόνων - video.
      - Εισαγωγή αρχείων εγγράφων σε διάφορες μορφές (word, pdf, κλπ).
  • Διαχείριση Περιεχομένου.
      - Ορισμός κατηγοριών για τα έγγραφα - ιστοσελίδες.
      - Μηχανισμός παρακολούθησης.
  • Αξιολόγηση περιεχομένου από επισκέπτες.
  • Δυναμικά μενού πλοήγησης.
  • Αναζήτηση περιεχομένου.
  • Χάρτης Ιστότοπου - Site Map.
  • Διαχείριση χρηστών. Περιλαμβάνει Εγγραφή και Διαχείριση χρηστών και δημιουργία ομάδων.
  • Σύνδεσμοι - Web links.
  • Νέα - Ανακοινώσεις.
  • Δημοσκοπήσεις.
  • Φόρμες επικοινωνίας.
  • Στατιστικά επισκεψιμότητας.
  • Συχνές Ερωτήσεις FAQs: Περιλαμβάνει τη δημιουργία της δυναμικής ενότητας των FAQ (Συχνά εμφανιζόμενων Ερωτήσεων/Απαντήσεων).
  • Διαχείριση Φωτογραφιών.
  • Ημερολόγιο - Διαχείριση Γεγονότων/Events.
  • Χάρτες (Google Maps).
  • Πολυγλωσσικό περιεχόμενο.
  • Ενημερωτικό Newsletter: Περιλαμβάνει τη δημιουργία των δυναμικών σελίδων του Ενημερωτικού Newsletter, της βάσης δεδομένων, την αυτοματοποιημένη αποστολή των newsletters καθώς και τις σελίδες διαχείρισης αυτών.
  • Forum Χρηστών.
  • Διαχείριση Εγγράφων.
  • Προβολή προϊόντων (online κατάλογος προϊόντων).
  • Online Streaming. Δυνατότητα αναμετάδοσης ήχου ως web radio μέσα από την σελίδα σας.
web

© 2019 - 2024 cnt.gr Εθνικής Αντιστάσεως 32, 56123, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη τ. 2310 731575 info@cnt.gr Γ.Ε.ΜΗ. 149758606000